Välkommen till ett annorlunda BI-företag!

Vårt fokus är din framgång

Vi tar Business Intelligence till nästa nivå

Catigo är en helhetsleverantör inom Analytics och Data Management. Genom din unika verksamhetskunskap och vår kunskap om BI-processen hjälper våra BI-konsulter dig att fatta bättre underbyggda beslut. Genom att använda den senaste teknologin inom Machine Learning, Predictive Analytics och Embedded Analytics tar vi dessutom BI till nästa nivå.

Målet är att ta tillvara på all data, intern som extern och göra den tillgänglig för berörda användare. Allt för att säkerställa att beslut tas utifrån fakta och din verklighet – inte på spekulationer. 

Vi kan även berika dina analyser med öppna data för jämförelser, omvärldsbevakningar, konkurrentanalyser. Uppdaterad, aggregerad och med relevanta KPI:er utifrån användarens behov.

Vi verkar på den nordiska Business Intelligence-marknaden och våra kunder finns i både privat och offentlig sektor.

Catigo är det annorlunda BI-företaget som arbetar med helheten och med din verklighet som främsta drivkraft. Vi är ett sammansvetsat gäng BI-konsulter som gemensamt har kompetensen längs hela BI-processen – från att förstå din strategi och vardag till insikten att en leverantörs styrka märks först när du som kund har problem. Insikten om vikten av helheten kombinerat med vårt genuina intresse för ny teknologi och innovation skapar framgång över tid!

IoT och AI = en gamechanger

Mängden data växer exponentiellt. Inte bara de traditionella IT-systemen levererar data, utan hela vår omgivning gör det. Det kan vara alltifrån maskiner till olika sensorer. ”Internet of Things” förändrar vår vardag i grunden och ger oss helt nya möjligheter! Komplexiteten ökar dock i samma takt. 

Här kommer Catigos styrka in tillsammans med teknologier som Artificiell Intelligens (AI), Machine Learning, Smart Insights och Predictive Analytics in, som hjälper er att ur en ständig ström av data skapa beslutstöd som blickar framåt och som på ett tidigt stadium varnar för avvikelser, helst innan de hänt. 

Med Embedded Analytics kan du få din analys integrerad i dina övriga plattformar, när och där du är!