BLI EN AV OSS!

Catigo Analytics letar alltid efter kompetenta och engagerade medarbetare. Nedan hittar du våra lediga tjänster just nu. Passar inte just dessa tjänster är du ändå välkommen med en spontanansökan där du beskriver hur och i vilken roll du skulle kunna passa in hos oss!

 

OM OSS:

 

Catigo Analytics verkar på den nordiska Business Intelligence-marknaden. Våra kunder finns i både offentlig som privat sektor.

 

Vi är ett IT-tjänsteföretag som hjälper våra kunder att fatta fler och bättre datadrivna beslut. Via olika beslutsstödsplattformar kan vi stötta organisationers uppföljnings- och analysprocesser.

 

Målet är att ta till vara all tillgänglig information, intern som extern, och skapa lösningar som är användarvänliga och baserade på aktuell och kvalitetssäkrad data.


VAD VI ERBJUDER:

 

Det är viktigt för oss är att du ska trivas på din arbetsplats. Frihet under ansvar och flexibilitet ser vi som en självklarhet. Vi kombinerar en bra lön med olika förmåner och en helhet där arbete och privatliv går hand i hand:

Vidareutbildning

Din utveckling är viktig för oss. Vi utbildar oss kontinuerligt och du kan själv välja inriktning på vad du själv finner intressant.

 

Varje år åker vi på en konferensresa utomlands till någon av våra leverantörer. Fokus på dessa resor är självklart utbildning och inspiration men även en möjlighet för teambuilding och att ha roligt tillsammans.

Försäkringar

Din trygghet är viktig för oss. Du omfattas alltid av tjänstegrupplivförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, sjukförsäkring och tjänstereseförsäkring.

Hälsa

Alla medarbetare får ett friskvårdsbidrag. Blir du sjuk vill vi att du kommer på fötterna snabbt. Alla anställda omfattas även av en sjukvårdsförsäkring som ger dig snabb tillgång till relevant vård.

Pension

I samarbetet med Länsförsäkringar Östgöta ingår individuell rådgivning vid anställning samt vid behov

 

Junior BI-konsult

 

Arbetsbeskrivning


Är du nyexaminerad eller har du jobbat några år som BI-konsult och vill ta nästa steg i din karriär på ett mindre och expansivt IT-bolag? Som Business Intelligence konsult på Catigo Analytics får du arbeta med den senaste tekniken inom Business Intelligence och Analytics.

 

Du kommer att få jobba nära seniora kollegor och ha stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll och samtidigt vara med på resan att forma Catigos Analytics framtida BI-team.

 

Om du har en analytisk förmåga och sätter stolthet i kundnöjdhet så ska du inte tveka att söka redan idag!

Kandidatprofil

 

Vi söker dig som:
 

 • Har eftergymnasial utbildning som universitetsstudier eller likvärdigt 

 • Har god analytisk förmåga och öga för att skapa intuitiva visualiseringar

 • Har ett brinnande intresse för ny teknik som Cloud-lösningar och ML

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

 

Det är meriterande om du:
 

 • Har erfarenhet av beslutstödsplattformar som BusinessObjects, Power BI, Qlik eller Tableau

 • Har varit i kontakt med SQL eller SSIS

 • Har körkort


Allt det tekniska Catigo Analytics arbetar med kan rätt sökande läras sig. Det viktigaste för att bli en framgångsrik BI-konsult ligger i din personlighet. Är du lyhörd för våra kunders behov och önskemål, intresserad hur ny teknik kan skapa lösningar som gör våra kunder framgångsrika och vill du växa med och i ett expansivt företag så är du personen vi söker.

 

Du kommer kontinuerligt utbildas både internt men också från våra leverantörer. Du kommer även ha stora möjligheter att påverka inriktningen på ditt arbete utifrån intresse och kunskaper.

 

För att trivas i rollen är du en problemlösare har lätt att skapa relationer och tycker om kommunikationen med människor.

Övrig information:
 

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placeringsort: Linköping

 

Låter det intressant? Hör av dig så berättar vi mer. Intervjuer sker löpande.

Andreas Lindblad

Mobil: 0732-313651

E-post: andreas.lindblad@catigo.se

 

Senior BI-konsult

 

Arbetsbeskrivning


För att passa i denna roll behöver du ha arbetat med Business Intelligence eller Analytics under en längre tid. Vi ser att du har djupa kunskaper i beslutstödsplattformar som konsult och du har erfarenhet av SQL.

 

Du brinner för Business Intelligence och vi värdesätter högt att du har egna visioner, tankar och drivkraft då du kommer ha stor påverkan på Catigo Analytics framtida utveckling.

 

För rätt person finns möjlighet till framtida delägarskap.

Kandidatprofil

 

Vi söker dig som:
 

 • Har flerårig erfarenhet av beslutstödsplattformar som BusinessObjects, Power BI, Qlik eller Tableau

 • Har goda kunskaper i SQL

 • Har ett brinnande intresse för Business Intelligence och för ny teknik.

 • Har visioner och vill vara med och forma Catigo Analytics framtid och inriktning.

 • Är självgående och tar egna initiativ

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

 

Det är meriterande om du:
 

 • Har erfarenhet av beslutstödsplattformar som BusinessObjects, Power BI, Qlik eller Tableau

 • Har varit i kontakt med SQL eller SSIS

 • Har körkort

 

Vi söker dig som idag arbetar som konsult inom Business Intelligence/Analytics. Du kanske arbetar i en större organisation idag men vill till en mindre och dynamiskt organisation med korta beslutsvägar och där du har stor påverkan på din egen såväl som företagets utveckling.

 

Du arbetar strukturerat, både individuellt och i team, och delar med dig av dina erfarenheter. Du kommer kontinuerligt utbildas både internt men också från våra leverantörer. Du kommer även ha stora möjligheter att påverka inriktningen på ditt arbete utifrån intresse och kunskaper.

Övrig information:
 

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 

Låter det intressant? Hör av dig så berättar vi mer. Intervjuer sker löpande.

Andreas Lindblad

Mobil: 0732-313651

E-post: andreas.lindblad@catigo.se

 

 

 

 

Catigo Analytics

Göran Dyks gata 5       582 24 LINKÖPING

Tel: 013-31 18 08     E-post: info@catigo.se

©2019 by Catigo Analytics AB

Catigo_logo_pos.png