Hitta rätt i BusinessObjects 4.3

Hitta rätt BusinessObjects 4.3 är en utbildning för dig som vill få en överblick över nyheter, arbetsätt och ny layout i 4,3. Kursen är främst för dig som har något slags BO ansvar och som vill ha mer kunskap innan kommande uppgradering. Pris 995 ex moms. Finns även som företagsanpassad!


Tid och plats

21 januari. 09:00 – 12:00
Microsoft Teams

Om evenemanget

Den nya versionen 4.3 skriver ett helt nytt kapitel i historien om BusinessObjects. Det är en av de större händelserna för BusinessObjects-kunder de senaste åren. SAP har jobbat hårt med att förbättra användarupplevelsen i plattformen och BO 4.3 levererar ett modernt och intuitivt gränssnitt tillsammans med nya spännande funktioner. 

Innan uppgradering ta tillfället i akt och lär dig det nya gränssnittet, de nya funktionerna och fundera till på hur det nya arbetssättet kommer att påverkar er. Kanske det perfekta tillfället att se över den samlade grafiska profilen? Eller är det nu vi går över till en hybridmiljö? Där On premise och Analytics Cloud blir en naturlig del av en helhet?

Anmäl dig

Är du en av dem som tycker om att berika dina analyser med olika former av externt data? Då är det här ett webinar för dig!