EVENTS

Tue, Aug 18
Microsoft Teams
Planera inför BusinessObjects 4.3
BusinessObjects 4.3 kommer att ge stora förändringar i användarupplevelsen. En viktig framgångsfaktor för en lyckad uppgradering är planering. På detta webinar går vi igenom viktiga aktiviteter och milstolpar för en lyckad uppgradering.
Dela
Tue, Aug 25
Microsoft Teams
Web Intelligence 4.x Report Design 1 - grundkurs ONLINE
Kursen ger dig grunderna för att använda olika fråge- och rapporttekniker för att kunna skapa Web Intelligence rapporter. Pris 9995 kr exklusive moms. Önskas företagsanpassad utbildning? maila till info@catigo.se
Dela
Thu, Sep 03
Microsoft Teams
"Share your insights" Gå SAP Analytics Cloud grundkurs - få en licens!
Välkomna till en komma igång kurs i Analytics Cloud. Kursen är till för dig som är nyfiken på smarta Cloudlösningar! För att dra nytta av kursen bjuder vi på en 12 månaders Analytics Cloud användarlicens om du bokar dig före den 30/6. Pris 1995 kr ex moms. OBS Begränsat antal platser.
Dela
Thu, Sep 10
Microsoft Teams
”Share your insights” Bygg pedagogiska och snygga rapporter i Web Intelligence
En halvdags utbildning där du som är van vid att bygga rapporter i Web Intelligence lär dig hur du bygger mer översiktligt, mer kognitivt korrekt och med enhetlig grafisk profil. Pris 995 kr ex moms.
Dela
Wed, Sep 30
Microsoft Teams
Hitta rätt i BusinessObjects 4.3
Hitta rätt BusinessObjects 4.3 är en utbildning för dig som vill få en överblick över nyheter, arbetsätt och ny layout i 4,3. Kursen är främst för dig som har något slags BO ansvar och som vill ha mer kunskap innan kommande uppgradering. Pris 995 ex moms. Finns även som företagsanpassad!
Dela

Catigo Analytics

Göran Dyks gata 5       582 24 LINKÖPING

Tel: 013-31 18 08     E-post: info@catigo.se

©2019 by Catigo Analytics AB

Catigo_logo_pos.png